Aquesta Harmonització està indicada en:

  • Moments en què ens sentim desconnectats/des
  • Esgotament físic i mental, per augmentar la vitalitat
  • Nerviosisme, estrès, ansietat, insomni, irritabilitat
  • Conflictes interns, apatia, depressió
  • Alteracions emocionals i mentals

Teràpia d’Harmonització Arcangèlica

Teràpia d’Harmonització amb els Àngels, Arcàngels, Arcangelines i els Raigs Còsmics. T’acompanyo per poder rebre una sanació i harmonització de tots els txacres i, d’aquesta manera, netejar, purificar i transmutar tot allò que ja no fa falta sostenir.

Entraràs en un etat profund de relaxació a tots els nivells: físic, mental, emocional, espiritual; connectant amb la pau interior, l’equilibri i l’harmonia.

Els Éssers de Llum sempre comparteixen missatges amorosos per poder tenir una major comprensió i enteniment de tot el que estiguis transitant en aquest moment present.

Es pot rebre la sessió: a distància o presencial.

Durada: 90 minuts, aproximadament.

Sessió individual de sanació a distància

Ofereixo la possibilitat de fer una teràpia a distància.

Si el que vols és rebre una sessió de sanació i no et vols desplaçar, no et trobes bé per venir de manera presencial o bé estàs lluny del meu centre, pots demanar una sessió individual de sanació a distància.

És igual d’efectiva que presencialment. L’energia pot ser enviada a qualsevol persona que visqui a qualsevol part del món.

Per portar-la a terme es tracta d’acordar un dia i una hora, per tal que la persona pugui buscar un lloc on estigui tranquil·la i on pugui estar còmoda i relaxada per rebre tots els beneficis, i sobretot perquè es pugui obrir a les sensacions i als seus beneficis.

La sessió dura 60 minuts. Després de la sessió sempre es comenta com ha anat la teràpia.

Pots demanar hora per rebre aquesta sessió de sanació a distància, trucant al telèfon 647 713 377 o bé omplint el formulari.

Sessió individual Online amb les Flames Sagrades

Ofereixo la possibilitat de fer una sessió individual Online amb les Flames Sagrades. Cada mes es pot realitzar  una sessió amb una Flama concreta.

Si vols realitzar una sessió/teràpia amb la vibració de les Flames Sagrades i no et vols desplaçar, no et trobes bé per venir de manera presencial o bé estàs lluny del meu centre, pots demanar una sessió individual de sanació a distància.

Es realitzará Online, a través de la plataforma de Zoom. Rebràs un missatge per a poder accedir a la sessió en directe.

Per portar-la a terme es tracta d’acordar un dia i una hora, per tal que la persona pugui buscar un lloc on estigui tranquil·la i on pugui estar còmoda i relaxada per rebre tots els beneficis, i sobretot perquè es pugui obrir a les sensacions i als seus beneficis.

La durada de la sessió és de 2 hores, aproximadament.

Pots sol·licitar més informació i/o demanar hora per realitzar aquesta sessió/teràpia online, en directe, trucant al telèfon +34 647 713 377 o bé omplint el formulari.

Contacte

Des de aquest formulari em podeu fer arribar qualsevol comentari, idea o suggeriment i a més podeu comunicar-vos amb mi trucant al 647 713 377.

CORREU ELECTRÒNIC

info@martaterapeutavibracional.com

TRUCA'M

(+34) 647 713 377

VISITA'M

Carrer Sant Esteve, 16
17462 Madremanya - Girona