Curs de Les Set Flames Sagrades de Telos

Raigs Metafísics

És un Curs que es porta a terme al llarg de 7 mesos.

Cada mes imparteixo un Taller Presencial de Flames Sagrades, en el que treballarem una Flama específica (una freqüència). No és necessari haver començat des del principi, ja que cada Flama és diferent i no n’hi ha una de més important que l’altra.

DATES DELS TALLERS MENSUALS DE LA 6a EDICIÓ:

Flama Blava: 23/SETEMBRE/2023
Flama Groga-Daurada: 21/OCTUBRE/2023
Flama Rosa: 18/NOVEMBRE/2023
Flama Blanca: 16/DESEMBRE/2023
Flama Verda: 20/GENER/2024
Flama Daurada-Ataronjada: 17/FEBRER/2024
Flama Violeta: 16/MARÇ/2024

HORARI A ESCOLLIR (ES FAN 2 SESSIONS):

MATINS: de 10:00h a 13:00h

TARDES: de 17:00h a 20:00h

Horari aproximadat. Em reservo el dret d’escurçar el taller, si així sento que ho necessita el grup.

LLOC: C/ Sant Esteve, 16 de Madremanya (17462).

APORTACIÓ: 25€

MÈTODES DE PAGAMENT: Efectiu, Targeta, Bizum, Transferència bancària.

INSCRIPCIONS: Per a formalitzar la inscripció, i que et guardi la plaça, hauràs d’enviar un WhatsApp (+34 647713377) o bé un correu electrònic (info@martaterapeutavibracional.com) dient que vols realitzar el Taller de les Flames Sagrades, que et guardi la plaça i especificant el següent: nom i cognoms, data naiexement, telèfon de contacte, lloc de residència i correu electrònic.

RECOMANACIONS: Portar roba còmoda i mitjons gruixuts. Deixarem el calçat a part.

És un taller totalment vivencial i experimentarem la vibració d’aquesta flama concreta (freqüència), a través de meditacions i en coneixerem les característiques.

És un grup obert, i per tant, la persona que COMENÇA sempre rep uns apunts inicials, a part dels apunts de la flama del taller en concret. S’entreguen en format PDF.

La intenció d’aquests curs és que la persona trobi un espai i un temps per connectar-se amb ella mateixa, per connectar amb la calma, la pau interior, l’equilibri, l’harmonia, etc. i d’aquesta manera restrablir la salut a tots els nivells. Des d’un estat de consciència elevat, podem discernir millor què ens convé en el nostre dia a dia.

Consulta’m si necessites saber més informació.

Les flames sagrades

Per a una consciència i una energia d’unitat i altes vibracions.

Què són les flames?

Les flames sagrades són ENERGIES intel·ligents, de molt alta vibració, que ens ajuden en molts aspectes del nostre ser; sobretot a balancejar les energies dels diferents txakres a través del dia a dia, per aportar-nos més harmonia, equilibri i enteniment.

Són intel·ligents perquè, quan invoquem aquestes flames, van treballant dins nostre.

De mica en mica, ens van obrint els nostres canals per rebre un enteniment més profund de la nostra existència.

Invocar aquests raigs és connectar-se a una vibració de llum molt concreta (cada un té la seva pròpia), per tal d’accedir a un estat de consciència que, si es va treballant amb constància, de mica en mica aquest estat de consciència es va fent més permanent en el nostre dia a dia.

Els seus beneficis

Les flames ens poden ajudar:

  • A connectar amb la nostra calma, equilibri, salut, harmonia, coherència i, en definitiva, a estar més centrats en nosaltres. A saber gaudir de la nostra pau interior, així com de la tranquil·litat en tot el nostre ser.
  • A apoderar-nos: a agafar les regnes de la nostra vida i a saber posar límits (sense sentir-nos culpables).
  • A responsabilitzar-nos dels nostres pensaments, les nostres emocions i els nostres actes.
  • A tenir més claredat i, des d’aquesta claredat, discernir i prendre les decisions més encertades per a les nostres situacions, relacions i per al nostre dia a dia.
  • A protegir-se un mateix, protegir-se dels altres i protegir els espais (la teva llar, una casa, un negoci, etc.).

 

Les 7 flames principals i les seves qualitats:

EL RAIG BLAU: treballa el teu poder, la protecció, la fe. Treballa la confiança en un mateix. Té la qualitat del coratge, la iniciativa, la serietat.

EL RAIG DAURAT-GROC: il·luminació, et connecta amb qui realment ets i amb la teva saviesa, t'ajuda a eliminar i a treballar amb les creences que et limiten, l’enteniment a través de l'amor, la percepció i la comprensió.

EL RAIG ROSA: et connecta amb l'amor incondicional, la compassió, la caritat, l'amor en acció. Ajuda a eliminar les pors, la ira, el rancor, la ràbia...

EL RAIG BLANC: puresa, harmonia, integritat, esperança. Purifica, activa el teu ADN, t'ajuda a desbloquejar a un nivell molt més profund. Disciplina.

EL RAIG VERD: et connecta amb la sanació a tots els nivells, físicament, emocionalment, mentalment, espiritualment. Et connecta a la veritat, a la constància. Abundància i prosperitat.

EL RAIG DAURAT-ATARONJAT (OR-ROBÍ): et connecta a la teva divinitat. Et re-connecta amb la teva essència, amb el ressorgiment, amb el teu despertar en l'harmonia emocional, personal, familiar, etc. Ajuda a materialitzar tot el que vulguis o necessites a cada moment de la teva vida.

EL RAIG VIOLETA: transmuta i ajuda a eliminar el karma. És a dir, a crear canvis positius (canviar l'energia densa i de baixa vibració en energia d'amor, vibració elevada). Llibertat de limitacions. Alleujament.

 

A nivell personal...

Per a mi... són pura màgia!

Vull comentar-te que és una eina que m’ha ajudat moltíssim en el meu creixement personal i evolutiu.

A partir de la meva experiència positiva, comparteixo aquesta informació amb els grups que van sortint.

Vull comentar-te que he vist un canvi en les persones que han anat passant pels diversos tallers i que han anat treballant en les vibracions de les flames. Les he notat amb més alegria, enteniment, equilibri, coherència, poden discernir les situacions que es presenten en el seu dia a dia, senten dins seu més calma, més pau, se senten acompanyades...

Sempre dic que no és fàcil explicar amb paraules què són exactament, per aquest motiu les experimentem a través de les meditacions.

 

Contacte

Des de aquest formulari em podeu fer arribar qualsevol comentari, idea o suggeriment i a més podeu comunicar-vos amb mi trucant al 647 713 377.

CORREU ELECTRÒNIC

info@martaterapeutavibracional.com

TRUCA'M

(+34) 647 713 377

VISITA'M

Carrer Sant Esteve, 16
17462 Madremanya - Girona