Curs Individual Les Set Flames Sagrades

Aquest CURS INDIVIDUAL consta d’un total de 8 SESSIONS EN DIRECTE. Es portarà a terme online a través de de la plataforma de Zoom.

Tindràs l’oportunitat de realitzar aquest curs online des de la comoditat de casa teva i sense fer desplaçaments.

Especialment per totes aquelles persones que no poden assistir a les sessions/teràpies presencials.

El curs està dissenyat no només perquè només sigui llegit, si no sobretot perquè sigui sentit. No es tracta de rebre vídeos i veure’ls. Es tracta de treballar amb mi en directe i experimentar amb cada freqüència sanadora de Llum, rebent el meu acompanyament a cada sessió.

Consulta’m per disposar de tota la informació detallada, concretar dates i el preu.

 

Les flames sagrades

Per a una consciència i una energia d’unitat i altes vibracions.

Què són les flames?

Les flames sagrades són ENERGIES intel·ligents, de molt alta vibració, que ens ajuden en molts aspectes del nostre ser; sobretot a balancejar les energies dels diferents txakres a través del dia a dia, per aportar-nos més harmonia, equilibri i enteniment.

Són intel·ligents perquè, quan invoquem aquestes flames, van treballant dins nostre.

De mica en mica, ens van obrint els nostres canals per rebre un enteniment més profund de la nostra existència.

Invocar aquests raigs és connectar-se a una vibració de llum molt concreta (cada un té la seva pròpia), per tal d’accedir a un estat de consciència que, si es va treballant amb constància, de mica en mica aquest estat de consciència es va fent més permanent en el nostre dia a dia.

Els seus beneficis

Les flames ens poden ajudar:

  • A connectar amb la nostra calma, equilibri, salut, harmonia, coherència i, en definitiva, a estar més centrats en nosaltres. A saber gaudir de la nostra pau interior, així com de la tranquil·litat en tot el nostre ser.
  • A apoderar-nos: a agafar les regnes de la nostra vida i a saber posar límits (sense sentir-nos culpables).
  • A responsabilitzar-nos dels nostres pensaments, les nostres emocions i els nostres actes.
  • A tenir més claredat i, des d’aquesta claredat, discernir i prendre les decisions més encertades per a les nostres situacions, relacions i per al nostre dia a dia.
  • A protegir-se un mateix, protegir-se dels altres i protegir els espais (la teva llar, una casa, un negoci, etc.).

 

Les 7 flames principals i les seves qualitats:

EL RAIG BLAU: treballa el teu poder, la protecció, la fe. Treballa la confiança en un mateix. Té la qualitat del coratge, la iniciativa, la serietat.

EL RAIG DAURAT-GROC: il·luminació, et connecta amb qui realment ets i amb la teva saviesa, t'ajuda a eliminar i a treballar amb les creences que et limiten, l’enteniment a través de l'amor, la percepció i la comprensió.

EL RAIG ROSA: et connecta amb l'amor incondicional, la compassió, la caritat, l'amor en acció. Ajuda a eliminar les pors, la ira, el rancor, la ràbia...

EL RAIG BLANC: puresa, harmonia, integritat, esperança. Purifica, activa el teu ADN, t'ajuda a desbloquejar a un nivell molt més profund. Disciplina.

EL RAIG VERD: et connecta amb la sanació a tots els nivells, físicament, emocionalment, mentalment, espiritualment. Et connecta a la veritat, a la constància. Abundància i prosperitat.

EL RAIG DAURAT-ATARONJAT (OR-ROBÍ): et connecta a la teva divinitat. Et re-connecta amb la teva essència, amb el ressorgiment, amb el teu despertar en l'harmonia emocional, personal, familiar, etc. Ajuda a materialitzar tot el que vulguis o necessites a cada moment de la teva vida.

EL RAIG VIOLETA: transmuta i ajuda a eliminar el karma. És a dir, a crear canvis positius (canviar l'energia densa i de baixa vibració en energia d'amor, vibració elevada). Llibertat de limitacions. Alleujament.

 

A nivell personal...

Per a mi... són pura màgia!

Vull comentar-te que és una eina que m’ha ajudat moltíssim en el meu creixement personal i evolutiu.

A partir de la meva experiència positiva, comparteixo aquesta informació amb els grups que van sortint.

Vull comentar-te que he vist un canvi en les persones que han anat passant pels diversos tallers i que han anat treballant en les vibracions de les flames. Les he notat amb més alegria, enteniment, equilibri, coherència, poden discernir les situacions que es presenten en el seu dia a dia, senten dins seu més calma, més pau, se senten acompanyades...

Sempre dic que no és fàcil explicar amb paraules què són exactament, per aquest motiu les experimentem a través de les meditacions.

 

Contacte

Des de aquest formulari em podeu fer arribar qualsevol comentari, idea o suggeriment i a més podeu comunicar-vos amb mi trucant al 647 713 377.

CORREU ELECTRÒNIC

info@martaterapeutavibracional.com

TRUCA'M

(+34) 647 713 377

VISITA'M

Carrer Sant Esteve, 16
17462 Madremanya - Girona