Cursos de Reiki Grupals i/o Individuals

Soc mestra federada i convalidada núm. 6602 per la Federación Española de Reiki.

Concretament imparteixo cursos de primer, segon i tercer nivell de Reiki Usui. En breu també em proposo fer el de mestratge. He anat fent aquest camí dels cursos, en la mesura que m’he sentit preparada per fer-ho.

Des de llavors i fins a l’actualitat segueixo iniciant persones. D’aquesta manera disposen d’una eina de sanació per a elles i els altres.

Consulta’m per saber els pròxims cursos, dates i preus.

Cursos de Reiki Individuals

En aquests moments, també ofereixo aquest format de Cursos de Reiki Individuals, flexibles (“a mida”), entre setmana. Especialment per totes aquelles persones que tenen disponibilitat entre setmana i senten dins seu que volen iniciar, o bé continuar, un camí d’autoconeixement i consciència.

Un curs especial per aquelles persones que senten que ho han de fer en la intimitat, compartint d’aquesta manera, dubtes, experiències i vivències personals i tot d’una manera molt respectuosa.

Simplement, es tractaria de portar a terme el curs en 2 matins o 2 tardes que vagin bé a ambdues parts. La durada de cada taller és de 4 hores, aproximadament, i en funció del seguiment del temari i la dinàmica de la classe en relació a l’alumne.

Consulta’m per saber més informació dels cursos, preus i/o programar dates

Reiki

Transmissió d'energia vital a través de les mans.

Què és el Reiki?

Reiki és una paraula japonesa que vol dir energia vital universal.

Reiki s'utilitza com a paraula descriptiva de tot treball que es faci canalitzant l'energia a través de les mans. Tot és energia.

El reiki és una tècnica de canalització d'energia curativa/sanadora a través de les mans. És un sistema de reequilibri energètic.

La paraula japonesa consta de rei (universal, sense límits) i ki (energia vital).

Mikao Usui va ser qui va “redescobrir” el maneig de l’energia universal. El seu mètode d’harmonització natural avui en dia es coneix com a reiki.

 

Els 5 Principis del Reiki:

NOMÉS PER AVUI NO T’ENFADIS

NOMÉS PER AVUI NO ET PREOCUPIS

NOMÉS PER AVUI SIGUES AGRAIT

NOMÉS PER AVUI TREBALLA DILIGENTMENT I HONRADAMENT

NOMÉS PER AVUI SIGUES AMABLE

 

Els seus beneficis:

Els efectes de la sanació del reiki produeixen una harmonització multidimensional de tot l’ésser humà, el transforma i el desenvolupa interiorment:

• S'estimulen i es desperten les forces internes d'autosanació
• S'equilibren els centres i circuits energètics i les funcions metabòliques del cos
• Augmenta el nivell energètic, es nota més vitalitat física i anímica
• S'alleugen les tensions musculars i els dolors
• Es produeix un estat de profunda relaxació, calma mental i serenitat a nivell d'esperit
• Es desenvolupa i s'expandeix la consciència a través d'un estat íntim i progressiu d'autoconeixement
• Es van descobrint les causes profundes del malestar del cos i la ment

Quin és el propòsit?

El propòsit d’accedir a aquest camí del reiki és el de transcendir i sanar tots els reptes proposats per la nostra pròpia anima i des de la comprensió o sanació per consciència, i posar ordre de mica en mica, accedir a la possibilitat de transformar el nostre ésser per consciènciar-nos i responsabilitzar-nos de les nostres accions al mateix temps.

Com més consciència posem a la vida, més gran és la fluïdesa dels nostres àtoms i gaudim de més equilibri en tots els sentits. Ens permetem d’equilibrar i alinear les nostres cèl·lules físiques, mentals i emocionals. Alliberem i sanem per consciència i en conseqüència tenim una transformació personal.

Som éssers de llum, d’energia, que ens presentem en estat físic i que es amb cada impuls o pensament, amb cada experiència o amb cada intensió. Tot això pren forma en els nostres camps subtils menys densos (l’aura) i finalment en el nostre cos físic.

Hem vingut en aquest període a Gaia, de grans trànsits i moviments, per equilibrar moltes coses personals i del nostre llinatge familiar i també del nostre físic. També per ajudar Gaia a pujar de vibració.

 

 

Quins nivells hi ha?

Soc membre de la Federació Espanyola de Reiki. Les meves classes són presencials i s'imparteixen de forma pràctica, hi podràs experimentar, des del primer nivell, la meravellosa sensació de rebre i donar teràpia de reiki.

 

Nivell 1

EL PLA FÍSIC

En aquest nivell s’aprenen els conceptes bàsics sobre reiki: què és, per a què serveix, la seva història, els principis del reiki, els txakres, etc. A nivell pràctic l’alumne rep una iniciació de reiki que l’alinea amb l’energia universal i li desperta la capacitat de canalitzar aquesta energia.

Aquest grau faculta a qui ha estat iniciat per fer tractaments amb les mans, sigui a un mateix o als altres. És per això que el practicant de reiki és un terapeuta manual. Pot tractar els éssers més propers: persones, animals, plantes. Es pot aplicar també reiki al menjar, begudes, medicaments i herbes medicinals.

Nivell 2

MENTAL - EMOCIONAL

Aprens a treballar amb els símbols, a aportar noves maneres de tractament i a transmetre energia a distància.

També aprens a fer tractament a distància: consisteix a enviar energia a una persona que es troba lluny de nosaltres.

En aquest nivell s’aprèn a utilitzar reiki per enfocar-lo a la sanació de problemes emocionals i mentals, com podrien ser, per exemple, l’estrès i la depressió.

També, per tractar aspectes no físics: un examen, una relació o una situació concreta.

S’aconsella deixar passar un mínim de tres mesos entre el nivell I i el nivell II.

Nivell 3

EL PLA ESPIRITUAL

També s’anomena mestratge interior. Creixement espiritual. S’aprèn a fer una cirurgia psíquica, que és una tècnica de sanació molt potent. S’ensenya un enfocament més espiritual del reiki, tant a nivell personal com terapèutic.

S’aconsella un mínim de sis mesos entre el nivell II i el nivell III.

Mestratge reiki

En aquest nivell s’aprèn tot el necessari per ensenyar reiki a altres persones. S’explica tot el procés d’iniciació per a cada un dels diferents nivells. Continues amb el procés d’autodescobriment espiritual i et prepares per ser mestre.

El mestratge va més enllà de rebre una iniciació i obtenir un diploma: és una formació completa, amb la qual aprendràs no només a iniciar els altres, sinó a transmetre els ensenyaments, la teva experiència i acompanyar els teus alumnes en el seu propi camí d’aprenentatge.

Permet la transmissió de l'ensenyament i la iniciació a altres persones.

S’aconsella un mínim de sis mesos entre el nivell III i el de mestratge.

Contacte

Des de aquest formulari em podeu fer arribar qualsevol comentari, idea o suggeriment i a més podeu comunicar-vos amb mi trucant al 647 713 377.

CORREU ELECTRÒNIC

info@martaterapeutavibracional.com

TRUCA'M

(+34) 647 713 377

VISITA'M

Carrer Sant Esteve, 16
17462 Madremanya - Girona